Часниковий сироп від всіх хвороб!

Часник унікальний своїми лікувальними властивостями, про це знає як традиційна, так і народна медицина. У цій статті ми розповімо, як приготувати часниковий сироп, який здатний замінити безліч медичних препаратів. Для приготування цього засобу вам знадобитися часник, яблучний оцет і мед.

Кожен з цих інгредієнтів має унікальний набір вітамінів і мікроелементів, і при змішуванні ми можемо значно посилити їх дію.

Часниковий сироп допоможе зміцнити імунну систему, знизити артеріальний тиск і поганий холестерин. Крім того, це відмінний засіб від простудних захворювань та інфекцій, ефективний при подагрі, артриті і болю в суглобах.

Приготування часникового сиропу

Вам знадобиться:

–  8 очищених зубчиків часнику

–  200 мл. яблучного оцту

–  200 мл меду

Часникові зубчики розчавіть. Додайте до отриманої кашки мед і яблучний оцет і змішуйте протягом 10-15 секунд на високій швидкості в блендері. Суміш злийте в герметичну скляну банку. Зберігайте в холодильнику протягом п’яти днів, перемішуючи кожен день. Через п’ять днів суміш можна використовувати.

Щодня додавайте 2 чайні ложки часникового сиропу в стакан води, випивайте натщесерце.

Користь даного засобу неоціненна. Мед є антибактеріальним, противірусним і протигрибковим продуктом. Його часто використовують, щоб заспокоїти сильний кашель.

У яблучному оцті містяться різні фітонутрієнти, які допомагають запобігти раку і судомам ніг. Також він містить лимонну кислоту, яка розчиняє камені в нирках.

Часник має антибактеріальні та противірусні властивості. Також він допомагає стимулювати імунну систему і зміст в ньому аліцина робить часник одним з найпотужніших природних антибіотиків.

Здоров’я завжди на першому місці. Якщо ви потребуєте допомоги, не соромтеся звертатися в Центр Сімейної Медицини. Ви отримаєте професійну допомогу та персоналізований підхід до вашого лікування, спрямований на досягнення оптимального стану здоров’я.