Чому небезпечні дріжджі?

Сучасна медицина б’є тривогу і попереджає про небезпечний вплив дріжджів на організм людини.

Дріжджі – речовина з мікроскопічних грибків, що викликають бродіння. Потрапляючи в організм, дріжджі не гинуть, а продовжують процес бродіння і вироблення спирту і вуглекислого газу. Так як дріжджі входять до складу багатьох продуктів харчування, то можна говорити про практично постійне вироблення спирту в процесі травлення і постійне отруєння організму. Продукти, що містять спирт, це дріжджовий хліб, алкогольні напої, а також квас, кефір, безалкогольне пиво та ін.

Вживання

Але в останні роки небезпеку вживання дріжджів ускладнилася ще й тим, що для випічки хліба тепер використовуються не природні дріжджі, а створені науковим шляхом термофільні дріжджі, сахароміцети, розроблені шляхом маніпуляції з генетичним кодом. Лікарі виступають категорично проти вживання таких дріжджів, так як технологія їх приготування антиприродна, а складові їх речовини знищують людський організм. Ви не повірите, але до складу сучасних дріжджів входить навіть будівельне вапно!

Ви помічали, що вживаєте багато їжі, але не наїдаєтеся? Чому? Наш організм має здатність до регенерації. Наприклад, при видаленні 70% печінки через 3-4 тижні вона може повністю відновитися. Епітелій кишечника відновлюється кожні 5-7 діб, з великою швидкістю змінюється і епідерміс шкіри. Але головною умовою для процесу регенерації є відсутність процесу бродіння в організмі. Але присутність в організмі дріжджів забезпечує постійне бродіння, а завдяки старанням генетиків нові дріжджі розмножуються ще швидше навіть при високій температурі.

Термофільні дріжджі настільки живучі, що при 3-4 кратному використанні їх активність тільки зростає. Такі дріжджі розмножуються в організмі в геометричній прогресії і створюють для патогенної мікрофлори ідеальні умови існування. Бродіння супроводжується гниттям, розвивається мікробна флора, сповільнюється виведення токсичних мас, йде утворення газових кишень, в яких застоюються калові камені. З часом вони вростають в слизові і підслизові шари кишечника, а інтоксикація продуктами життєдіяльності бактерій продовжує наростати.

Таким чином, сучасні дріжджі можна сміливо назвати справжноью біологічною зброєю.

Якщо у Вас виникли проблеми зі здоров’ям, не соромтеся звертатися в Центр Сімейної Медицини. Тут вам забезпечать кваліфіковану допомогу та підберуть індивідуальне лікування, спрямоване на покращення вашого стану здоров’я. Ваше благополуччя є нашим пріоритетом.