Як залучити партнера за допомогою запаху?

Науці вже давно відомо, що кожна людина має індивідуальний запах. Вчені виявили набір хімічних компонентів, які і визначають цю індивідуальність. Виявилося, що існує більше 400 речовин, які присутні в поті і феромонах людини і роблять її запах унікальним. Більш того, ці таємничі леткі речовини впливають на наші симпатії й антипатії.

Таким чином, можна говорити про те, що концентрація атрактантів, які ми виділяємо, підсилює або, навпаки, знижує нашу привабливість для протилежної статі. Якщо ж ви помітили, що людина, яка сподобалася вам, виявляє до вас взаємну симпатію, можна напевно сказати, що їй до душі ваш запах. Фізіологи кажуть, що концентрацію запаху можна збільшити за допомогою деяких моментів.

Харчування

Існує ряд продуктів, вживання яких допоможе жінкам (і тільки жінкам) збільшити вироблення атрактантів. Для чоловіків цей список кардинально відрізняється.

Отже, жінки посилять дію своїх феромонів, завдяки наступним продуктам: свіжі ягоди, солодкі фрукти, цитрусові, білі і зелені овочі, картопля, морква, горіхи, мед.

А ось прихильницям м’ясних продуктів, різних копченостей, сирів, здоби, тортів і піци слід переглянути свої гастрономічні пристрасті, оскільки такі продукти підсилюють дію відразливих репелентів. Звичайно, повністю виключити їх з раціону не вдасться, але перед побаченням можна скорегувати своє меню.

Покращують запах тіла і відвари таких трав як шавлія, женьшень, корінь дягелю, любисток.

Душевний стан

Хочете вірте, хочете – ні, але це дуже важливий фактор для вироблення привабливого запаху. Якщо гарний настрій, почуття закоханості, спокій сприяють виробленню атрактантів, то стреси, страх, образи і хвилювання збільшують виділення репелентів.

Стан здоров’я

Досвідчені лікарі можуть поставити діагноз за специфічним запахом, що виходять від хворого. Хвороба, безсумнівно, накладає відбиток на запах тіла.

Дослідження показали, що наші феромони транслюють інформацію про спадковість і генетичні збої в організмі. Навколишні цю інформацію сприймають на підсвідомому рівні, що впливає на вибір партнера. На інстинктивному рівні чоловік шукає жінку здорову, здатну народити йому здорове потомство.

Особиста гігієна

Зайвим говорити, що тіло завжди необхідно тримати в чистоті, щоб позбутися неприємного запаху поту. Однак саме з потом виділяють привабливі для партнера феромони! Тут слід шукати золоту середину. Так, душ рекомендується приймати за 2-3 години до сексу, щоб змити неприємний запах і щоб організм встиг виробити збуджуючі протилежну стать аттрактанти.

Фізична активність

З цим все зрозуміліше – фізичні вправи і активний спосіб життя сприяють виробленню атрактантів.

До речі, існує думка, що колір волосся також впливає на запах. Так, від блондинок пахне амброю, від шатенок – фіалкою, а від брюнеток – мускусом.