Чи може незаймана завагітніти?

Чи може незаймана завагітніти?

Незайманою вважається та дівчина, у якої не було сексу з обов’язковим проникненням у вагіну статевого члена. Підтвердженням невинності кожної дівчини є наявність у неї пліви, що прикриває вхід у піхву.

Велика кількість дівчат на сьогодні вважають, що дана пліва захищає їх від небажаної вагітності при проникненні сперматозоїдів під час занять петтінгом.

Яка теоретична ймовірність завагітніти незайманій?

Небажано завагітніти може будь-яка дівчина статевозрілого віку у якої регулярний менструальний цикл, навіть, якщо в піхву не відбулося проникнення статевого члена.

Досить лише занятися петтінгом, щоб у піхву потрапила незначна кількість сперми чоловіка. Далі все залежить не від нас, а від живучості та активності сперматозоїдів. Самий простий акт еякуляції, який відбувся на жіночі статеві губи вже здатний привести до вагітності.

Пліва дівоча надзвичайно високої еластичності. У багатьох випадках при статевому звичайному контакті вона лише розтягується, проте не розривається та залишається цілою. Тому, бувши у статевому контакті, формально дівчина залишається незайманою. Сам отвір пліви може бути дуже великим, що статевий акт може проходити без розриву. І партнерка може і не підозрювати про те, що регулярно займаючись сексом, з медичної точки зору залишається як і раніше незайманою.

Отже можемо зробити висновок, що вагітність можлива, хоча це буває досить рідко (декілька %). Вірогідність настання вагітності залежить від того на який день циклу були стосунки, який задовгий цикл, якої якості сперматозоїди (чи достатня кількість серед них живих та прямолінійно рухливих), тому вагітність можлива і при збереженій дівочій перетинці.