Псоріаз. Треба відшукати причину хвороби

Деякі особи, що стикаються з псоріазом, помилково вважають його лише проблемою шкіри. Але він є результатом внутрішніх порушень в роботі органів і систем, таких як підшлункова залоза, шлунок та печінка.

Однією з можливих причин розвитку псоріазу є нервовий стрес. Важливо визначити цю причину, усунути її та одночасно лікувати шкіру мазями. У нашому підході в “Зеленій планеті” ми надаємо рослинні ліки та використовуємо мазі локально. Через роки досвіду, я прийшла до висновку, що слід визначити причину псоріазу кожного хворого та лікувати так, щоб уникнути повторного загострення.

Часто буває так, що плями тимчасово зникають, але потім знову з’являються більш інтенсивними та значно більшими. Якщо плями виникають на ногах, слід шукати причину у печінці, а на животі – у шлунку. Лікування травами та ліками на основі трав потребує тривалого часу для вилікування не лише симптомів захворювання, але й його кореневої причини.

Лавровий лист

Лавровий лист може допомогти в цьому випадку. В народній медицині відомо, що лавровий лист корисний для підшлункової залози, печінки та шлунку (порушення цих органів може бути причиною псоріазу) і може слугувати профілактичним засобом проти цієї хвороби. Додавайте листочки лавра у страви у розумних кількостях, кладучи їх за п’ять хвилин до готовності в перші страви.

Також можна використовувати лавровий лист для приготування ліків. Для цього подрібніть двадцять листочків благородного лавра, залійте їх двома склянками окропу, кип’ятіть десять хвилин на маленькому вогні, процідіть і вживайте впродовж дня. Можна приймати по одній столовій ложці вісім разів на день.

Відвідайте Центр Сімейної Медицини в м. Кам’янці-Подільському для отримання якісних медичних послуг від спеціалізованих лікарів.