Виведення солей з організму

Виведення солей з організму

Для виведення солей існує багато методик. Проте, крім лікарських засобів, якнайперше варто переглянути харчування. Наведемо кілька загальних методик, що включають у себе дієту та зовнішнє очищення, а також рослинні лікарські засоби, які разом зі звичайною вегетеріанською безсольовою дієтою допоможуть вам впоратися з накопиченням солей в організмі.
Могутнім засобом є лікувальне голодування. Голодування – хірург без ножа.. За його допомоги організм позбавляється від усіх непотрібних йому речовин, викидає зайві солі, токсичні продукти, відмерлі та непотрібні клітини (навіть пухлинні).

Спосіб 1

Увечері зробити клізму з 2-х літрів теплої перевареної води, випити проносне. Наступного дня – повне голодування, пити тільки дистильовану воду. Увечері у склянку перевареної води покласти ялинову або соснову шишку середніх розмірів (можна використовувати шишки дерев всіх хвойних порід – кедр, ялиця і т. д.) та залишити на ніч. Вранці в цій же воді шишку прокип’ятити протягом 5 хв. шишку викинути, у склянку додати перевареної води до 200 мл. Половину випити ввечері, другу половину випити наступного вечора. Таким чином, однієї шишки вистачає на два дні.
Лікування відваром шишок – це лише половина справи.
Щоранку потрыбно вживати в їжу рис. Готується він таким чином. Замочити на 2-3 год. 50-70 г ретельно промитого рису. Довести до кипіння, прокип’ятити 1-2 хв. Зняти з вогню, змінити воду та промити. Так робити три рази.  на четвертий раз рис доварити, додати за смаком мед або вершкове масло та з’їсти на сніданок у вигляді каші. Більше до обіду нічого не їсти. Пити тільки дистильовану воду. В обід та на вечерю – харчування звичайне, але, звісно, з мінімальною кількістю солей. Таке лікування (вранці – рис, ввечері – відвар шишки) застосовувати протягом 1 місяця. Єдине обмеження – якомога менше солей. За місяць з організму виходить 3-3,5 кг солей. Очищується хребет, солі йдуть з суглобів (подагра), судин – від надлишку солей очищується весь організм. Він у буквальному сенсі, омолоджується. Знімаються або стають слабше явища склерозу судин головного мозку, припиняються болі в області серця, знижується кров’яний тиск.
Примітка. У процесі очищення за даною методикою на 18-20-й день можуть з’явитися болі в області серця. Причина в тому, що разом з втратою солей хлористого натрію, шкідливих для організму, виводяться і солі калію, необхідні для нормальної роботи серця. Щоб цього уникнути, необхідно ввести у раціон курагу, картоплю, яблука, лимони. Дуже корисний в цьому відношенні мед.

Спосіб 2

Приготуйте розчин для очищення кишківника: до 2 л перевареної води додати сік половини лимона. Використовувати кружку Есмарха. Впершись руками та колінами у підлогу, введіть в пряму кишку змащений маслом кінчик. Очищення організму робити перед сном за наступною схемою: перший тиждень – щодня, другий тиждень – через день, третій тиждень – через два дні, четвертий – два рази на тиждень, п’ятий та усі наступні (до 10 тижнів) – один раз на тиждень.

Спосіб 3

Доктор Нюман радить проводити очищення організму соками.
Вранці, відразу після пробудження, розвести одну столову ложку англійської солі в половині склянки води, додати сік двох лимонів, долити склянку до верху перевареною водою та випити. Через півгодини налити морквяний та селеровий сік, або стільки ж соку цитрусових, розбавити 1/2 склянки дистильованої води та випити. Протягом дня пити сік з дистильованою водою через кожні півгодини. Їжу  приймати не слід; якщо голод буде вже дуже сильним, з’їсти один апельсин.
Іноді під час чищення та голодування млже виникнути головний біль (чим сильніше забруднений організм, тим сильніший буде головний біль), нудота, слабкість. Це явище тимчасове і швидко проходить. Щоб уникнути нездужань, напередодні обов’язково зробіть очисну клізму. Після однієї доби чищення можна переходити на повне голодування або своєрідний пост. Щовечора ставиться очисна клізма, щоб вимити з організму залишки та продукти інтоксикації. Під час будь-якого, навіть найкоротшого голодування, необхідно 2-3 рази на день приймати душ або ванну.
Наталія Земна