Ліпоми: не поспішайте з операцією

Ліпоми: не поспішайте з операцією

З цією хворобою мені доводиться мати справу часто. І здебільшого після її лікування різними хімпрепаратами. Тоді, як найкращі ліки від неї – природні.
Жирові відкладення, які виростають під шкірою (на голові тверді, а на тілі м’які) виникають внаслідок порушення жирового обміну, до якого призводять захворювання печінки, шлунка, підшлункової залози. Тож, насамперед, треба налагодити функцію цих внутрішніх органів і обмін речовин в організмі. Є також чимало інших захворювань, внаслідок яких порушується жировий обмін. Якщо ліпоми будете видаляти хірургічним шляхом, то це лише ускладнить хворобу. Адже не буде усунуто причини її виникнення. На місці видалення однієї ліпоми часто з’являється кілька. Тож, на мою думку, не видаляти ліпоми треба, а лікувати організм. І найголовніше – знайти причину.
У “Зеленій планеті“, є для цього хороший засіб із рослин: Ліпосан. Застосовувати його пропонуємо саме тим, хто страждає від поруження жирового обміну, що є причиною утворення ліпом.  Також Ліпосан можна застосовувати разом з Лімфограном. Лікування буде значно ефективнішим. Але найкраще – звернутися за допомогою до консультантів “Зеленої планети“, які працюють у кожному регіоні України. Вони допоможуть вам підібрати трави, засоби із трав і взагалі порадять як вести спосіб життя – чим і як харчуватися, щоб не було порушень в організмі.

Ліпосан “Зеленої планети

Ліпосан “Зеленої планети” виготовлений із лікарських рослин і має специфічну дію, спрямовану на нормалізацію обміну жирів в організмі, внаслідок цього і зникають ліпоми. Ліпоми – це доброякісні новоутворення. Вони виникають тоді, коли порушується ліпідний обмін і надлишки жиру відкладаються в пухлинах – ліпомах різної локалізації. Тривале лікування Ліпосаном призводить до нормальної функції печінки, відновленню механізмів синтезу і розщеплення жирів. І врешті – цілковитого одужання.
Для підвищення ефективності лікування Ліпосан слід поєднувати із іншими засобами, які нормалізують процеси дисиміляції і обміну речовин в організмі. Тож, якщо хвор печінка, можна вживати Гепахол, якщо підшлункова залоза дає збої, особливо ферментативні порушення (не виробляє в достатній кількості ферменти, які розщеплюють їжу), тоді можна скористатися Золотником.
Допоможе також Гемосан,  як кровоочисний засіб. Атеран, у свою чергу усуває атероми – це ті ж ліпоми, жировики, які утворюються на голові. Вони значно твердіші. Тож Атеран їх, так би мовити, розбиває, розсмоктує. Іноді буває, що великий жировик чи атерома проривається і витікає. А потім це місце заживає. І причому непомітно. Я бачила кілька випадків, коли атероми на голові видаляли хірургічним методом. І видалили одну, а потім виникло 7-8-10. Тож краще не оперувати, а допомогти організмові природними засобами позбавитися жирових ускладнень.
Слід пам’ятати, якщо ліпоми великі, то доведеться більш тривалий час вживати Ліпосан разом із Лімфограном. Він виготовлений також із лікарських рослин, має протизапальну, розсмоктувальну, антинабрякову, антитоксичну, онкостатичну і деякою мірою антибактеріальну дію, яка спрямована на гіперплазовану, тобто збільшену лімфоїдну тканину. Лімфогран частенько рекомендуємо дітям, у яких збільшені ліматичні залози або ж виникають аденоїди. І взагалі – при збільшенні всіх лімфатичних залоз різної етіології та локалізації (шийних, пахових, підпахових і навіть коли є захворювання органів дихання) допоможе Лімфогран. Бува так, що навіть для відновлення легеневої тканини, коли там бувають  рубці-спайки теж рекомендуємо Лімфогран і Спайкелан, який також входить до комплексу лікувальних засобів при лімфогранулематозі.
Наталія Земна