Вилікувати вухо допоможе часник

Часник – незамінний овоч для профілактики простудних захворювань і зміцнення імунітету. Часник має антибактеріальні та антивірусні властивості, знімає набряки і зменшує біль.

Часник краще будь-яких лікарських засобів допоможе зняти вушний біль, тому що містить сполуки, які всмоктуються шкірою і проникають у внутрішнє вухо, надаючи протизапальну дію.

Як застосовують часник при болю у вухах?

Розчавіть зубчик часнику, оберніть його м’якою тканиною і помістіть у вухо на 30 хвилин. Незабаром ви відчуєте, що біль відступає. Такий часничний компрес сприяє швидкому одужанню. Але не варто поміщати часник глибоко у вухо, тому не використовуйте занадто маленький шматочок часнику. Будьте готові до часникового запаху після даної процедури.

Специфічний запах часнику надає аліцин, хімічна сполука, яка виробляється при пошкодженні цілісності клітин часнику. Саме аліцін і є природним антибіотиком, яким цінний часник.

Так як аліцин має сильну дію, необхідно берегти шкіру від опіків. Тому краще використовувати шматочок тканини при контакті зі шкірою.

Якщо у Вас виникли проблеми зі здоров’ям, не соромтеся звертатися в Центр Сімейної Медицини. Тут вам забезпечать кваліфіковану допомогу та підберуть індивідуальне лікування, спрямоване на покращення вашого стану здоров’я. Ваше благополуччя є нашим пріоритетом.