Звичайна нитка зробить ваш живіт плоским

У прагненні зробити живіт плоским багато хто стомлює себе нескінченними вправами. Але фізіотерапевти пропонують новий спосіб зберігати живіт підтягнутим. Як би це не здавалося дивним, але проста нитка, зав’язана навколо талії, допоможе мати плоский живіт без інтенсивних занять у спортзалі. Фахівці кажуть, що вона стає постійним нагадуванням скорочувати м’язи живота.

Отже, потрібно взяти шматок нитки, обв’язати її навколо м’язів живота по лінії талії. Потім треба зафіксувати її на половині видиху, що допоможе нитку добре відчувати при видиху. Її тиск буде постійно нагадувати вам про необхідність скорочувати м’язи. Цим ви будете займатися протягом дня при ходьбі, сидінні або просто стоячи на місці, під час роботи і вдома. Краще постаратися не знімати нитку так довго, як це буде можливо. Вже скоро ви помітите, що ваш живіт стає більш плоским, а постава покращується.

Висновки

Такі цілодобові навантаження, на думку фахівців, у багато разів ефективніше, ніж заняття три рази на тиждень в спортзалі.

Ця проста методика дозволяє домогтися бажаного результату з найменшими психологічними і фізичними витратами.

Якщо у Вас виникли проблеми зі здоров’ям, не соромтеся звертатися в Центр Сімейної Медицини. Тут вам забезпечать кваліфіковану допомогу та підберуть індивідуальне лікування, спрямоване на покращення вашого стану здоров’я. Ваше благополуччя є нашим пріоритетом.