Ранковий секс – заряд здоров’я і бадьорості на весь день

Серед чоловіків і жінок здавна ходять суперечки про користь ранкового сексу. Вся справа у відмінних біологічних годинниках, згідно з якими чоловіча половина схильна до раннього підйому і активної діяльності в першій половині дня, в той час як жінкам ще хочеться поспати. А що для чоловіка рання активна діяльність? Звичайно ж, бурхливий секс відразу після пробудження!

Жінкам же така напористість вранці не завжди до душі, так як їх організм продовжує спати.

У той же час фахівці говорять, що ранковий секс не просто корисний для здоров’я, але і доставляє набагато більше задоволення. І різниця біоритмів партнерів тут не грає ніякої ролі.

Причина прекрасного сексу вранці в тому, що саме в ранні години гормони, які відповідають за пристрасть і посилення відчуттів, знаходяться в самій високій концентрації – на 25% вище, ніж в інші години доби.

Більше того, секс вранці необхідний тим, хто лінується робити зарядку перед сніданком. Адже це відмінний засіб розім’яти м’язи, привести організм в тонус і зарядити позитивною енергією. Регулярні ранкові ласки зміцнять імунну систему, а жінкам допоможуть впоратися з симптомами прояви ПМС.

Ви напевно помічали по собі, наскільки поліпшується настрій після ранкового сексу. Адже організм наповниться ендорфінами, а мозок стане міркувати інтенсивніше. Більше того, жінки після сексу вранці можуть не користуватися косметикою, так як відмінний настрій позитивно позначиться на блиску очей і бархатистості шкіри.

До речі, фахівці провели спостереження над 500 парами добровольців від 18 до 50 років і визначили, що пари, які регулярно займаються сексом вранці (а таких більше 70%), можуть похвалитися більш високими досягненнями на роботі і більш високою заробітною платою. Ті ж, хто віддає перевагу сексу в інший час доби, досягли невисокого кар’єрного зростання.

Таким чином вчені встановили взаємозв’язок між регулярним інтимним життям вранці і успішною кар’єрою. Так що є привід дамам поступатися чоловікам і прямо з солодких обіймів сну потрапляти в обійми коханого.