Стринги: небезпечно для життя!

І знову про моду та її вплив на здоров’я, на цей раз про нижню білизну. В останні роки серед жінок, а часом і чоловіків, дуже популярні трусики стринги. Їх можна одягнути під обтягуючий одяг, тільки в них можна добитися рівномірного загару, але лікарі всього світу невпинно попереджають: стрінги шкодять жіночому здоров’ю.

Багато хто вважає, що трусики стрінги з’явилися в жіночому гардеробі в кінці минулого століття. Насправді вони були винайдені в Америці ще до Другої світової війни. Одного разу в нічний клуб заглянув хтось із можновладців. Там показували стриптиз-шоу і дами танцювали оголеними перед публікою. Високий гість відрізнявся більш суворими поглядами і віддав наказ прикривати хоч якось інтимні місця. Тоді і прийшла ідея стрінгів, а навчання стриптизу і сама вистава з ними стала ще більш пікантною. Надалі жінки стали використовувати цю деталь туалету в своєму повсякденному гардеробі.

Але чому лікарі-гінекологи налаштовані проти такої еротичної нижньої білизни? Справа в тому, що стринги — це саме те, що в якійсь мірі прикриває, це трикутник, до якого прикріплені тасьми. Багато панянок знаходять їх сексуальними, особливо, якщо їх сідниці в хорошій формі.

Чим шкідливі стринги?

Дослідження показали, що жінки, які регулярно носять стрінги, частіше страждають від запалення сечового міхура. Вузька смужка тканини врізається в слизову, травмуючи її. Внаслідок цього виникає вогнище інфекції, яка може легко проникнути в сечовий міхур.

Форма стрінгів також сприяє розвитку різних захворювань, адже вузенький мотузок між сідницями в буквальному сенсі допомагає кишковим бактеріям із заднього проходу перебратися до сечівнику. А це загрожує циститом, кандидозом та іншими захворюваннями.

Більшість стрінгів виготовлені із синтетичної тканини, адже нейлон або капрон виглядає на тілі куди більш сексуально, ніж бавовна. Однак треба зауважити, що всі синтетичні тканини утримують вологу, а тепла волога середа служить ідеальним місцем для розмноження небезпечних бактерій. Таким чином, стрінги лише допомагають бактеріям швидше поширюватися.

Ще одна небезпека стрінгів — збільшення шансів травм статевих органів, особливо при падіннях.

Постійне носіння стрінгів може викликати атрофію слизових зовнішніх статевих органів (крауроз), що в подальшому може стати причиною раку.

Правила вибору та використання стрінгів

Виходить, доводиться відмовитися від настільки привабливої і еротичної деталі жіночого туалету або вибирати між здоров’ям і красою? Але сама постановка питання звучить безглуздо, адже всі згодні, що краса — це, перш за все, здоров’я. І про яку сексуальність можна говорити, якщо саме з жіночими статевими органами будуть виникати проблеми?

Але рішення питання можливе дуже просте. Якщо ви любите стринги, це не означає, що носити їх потрібно в будь-який час, будь то похід по магазинах, звичайна прогулянка або робочий час, якщо ви, звичайно, не працівник стриптиз-клубу. Призначення стрінгів — у вигідному світлі показати ваші достоїнства у певних ситуаціях, наприклад, коли вас чекає вихід в тонкій вечірній сукні або в облягаючих штанах. Якщо стринги одягати іноді, коли того вимагає ситуація, то ніяких проблем не виникне.

При покупці стрінгів вибирайте вироби з натуральних матеріалів, краще бавовни, яка дозволяє шкірі дихати. Але якщо не втрималися від спокуси придбати синтетичні стринги, то використовуйте прокладки на кожен день.

Не носіть стринги весь день, а тим більше відмовтеся від них вночі.

При виборі стрінгів дуже важливо звернути увагу на розмір, адже тасьми, які врізаються в шкіру, — це найсприятливіша можливість для появи подразнень, запалень та інфекцій.

Подаруйте своєму тілу найкраще!