Хризантема проти хвороби Паркінсона

Хвороба Паркінсона

Хвороба Паркінсона – це захворювання центральної нервової системи. В одних воно виникає внаслідок проникнення інфекцій, запалення речовини головного мозку, в інших – як наслідок атеросклерозу судин головного мозку чи після черепно мозкової травми. Остання причина була найбільщ поширеною. Але за довгі роки своїх досліджень я помітила, що виникає ця хвороба не лише від травм голови, а частіше від травми копчика, спини, а вже потім голови. Доказ дуже простий – хворим, які мали травми саме цих органів, допомагали природні засоби найбільше.

Серед інших причин лікарі іноді називають отруєння. Зокрема, чадним газом. Симптоми захворювання – скованість м’язів, тремтіння рук, ніг, голови, уповільнення рухів. По мірі розвитку захворювання обличчя хворого втрачає свою виразність, робиться схожим на маску, а хода стає тяжкою, невпевненою. Голос – тихим і монотонним. Справа в тому, що у мозку хворих є недостатність такої речовини як дофамін, за допомогою якої і здійснюється передавання нервових імпульсів, які беруть участь в реалізації рухів. Тому, аби усунути цю причину, слід в організм хворого ввести ту речовину, якої немає у достатній кількості.

І вчені, і окремі лікарі, що тривалий час працювали над пошуком ліків проти цієї хвороби, створили деякі антипаркінсонічні препарати. Але вони впливають не на причину хвороби, а лише на її прояв. Тому і вживати їх доводиться все життя. Тобто бути залежним від різних хімічних пігулок.

Народна медицина

У народній медицині, і я про це постійно нагадую, ми намагаємося завжди відшукати причину захворювання і усунути її. Бо лише таким чином можна вилікувати хворобу. Тому й створюємо відповідні фітокомпозиції. Основним природним лікувальним засобом є Паркістен. Цей препарат сприяє знешкодженню патологічного вогнища збудження в головному мозку, яке виникає внаслідок хвороби Паркінсона, усуває клінічні прояви – тремтячі рухи кінцівок, які зменшуються при активних рухах, а також прогресуючу слабкість м’язів і скутість. Більшість того Паркістен покращує інервацію і периферичний кровообіг м’язів, тканинну оксигенацію і лімфо обмін, підсилює витривалість м’язів при більшому навантаженні.

Внаслідок дослідів за останні роки знайдена ще одна причина захворювання. Це порушення функцій щитовидної залози, особливо її гіпофункція. Тому виявивши таку причину, рекомендуємо разом із Паркістеном вживати Арніку, яка усуває задавнені травми, навіть такі, які відбулися у ранньому віці. А Нормострум у свою чергу нормалізує щитовидну залозу. Для покращення загального стану пацієнта доцільно долучати також Імунат, для підсилення імунітету.

У разі необхідності виявлення цієї або іншої хвороби проконсультуйтеся з нашими лікарями у Центрі Сімейної Медицини за адресою:  вул. Драгоманова, 14а, м. Кам`янець-Подільський.

Наталія Земна