Як очистити кишечник натуральним способом?

Роль кишечника відіграє важливу роль в роботі всього організму. Він виводить токсини і регулює життєво важливі органи.

Медики кажуть, що багато хвороб виникають через неправильне харчування, погану роботу кишечника і пов’язаного з цим накопичення в організмі токсинів і шлаків.

Що заважає нормальній роботі кишечника? Сидячий спосіб життя, нездоровий раціон заважають нормальному переваріваріванію їжі і забезпеченню організма необхідними поживними речовинами.

Хворий і запалений кишечник накопичує в собі відходи життєдіяльності, що погіршує всмоктування поживних речовин, послаблюється імунна система, а це веде до розвитку хвороб.

У зв’язку з цим важливо допомагати кишечнику, забезпечувати його поживними речовинами, які зменшують запалення і покращують його функціонування.

Якщо ж регулярно очищати кишечник, то працювати він буде ще краще.

Очищення кишечника за допомогою часнику

Даний спосіб допоможе знищити в організмі гнильні бактерії, що отруюють організм продуктами своєї життєдіяльності. Протипоказаннями є захворювання серця, виразка та інші протипоказання до застосування часнику, а також індивідуальна непереносимість. Курс очищення становить 1-2 тижні.

Як проводити очищення часником?

Щодня зранку натщесерце та ввечері через дві години після вечері з’їдати невеликий зубчик часнику. Жувати його або смоктати якомога довше, а потім проковтнути. Для тих, хто не може жувати часник, натерти його на тертці або потовкти і потримати кашку в роті, збираючи якомога більше слини. Снідати після прийому часнику можна тільки через годину! Увечері також нічого вже не їсти і не пити. Якщо зовсім неможливо застосовувати часник зубчиками, то корисна такоже його настоянка з лимоном.

Уже через тиждень після такого лікування ви помітите, що припинилося спучування і бродіння в кишечнику, покращився загальний стан шлунково-кишкового тракту. Варто мати на увазі, що після прийому часнику може з’явитися біль в шлунку. Неприємно, звичайно, але безпечно – треба потерпіти кілька днів: як тільки бактерії будуть знищені, біль пройде.

Також може з’явитися печія, так як перероджена слизова оболонка поступово починає приходити в норму. Зняти печію допоможе свіжоприготований сік картоплі (1-2 рази на день по 2 столові ложки).

Вже з першого дня після очищення почніть стежити за своїм харчуванням.

Якщо у Вас виникли проблеми зі здоров’ям, не соромтеся звертатися в Центр Сімейної Медицини. Тут вам забезпечать кваліфіковану допомогу та підберуть індивідуальне лікування, спрямоване на покращення вашого стану здоров’я. Ваше благополуччя є нашим пріоритетом.