7 корисних застосувань цибулиння

Всі ми прекрасно знаємо, як корисна цибуля. Її цілющі властивості застосовували ще стародавні цілителі. Крім того, народна медицина рекомендує використовувати лук як природний антибіотик. Однак не всі знають, що користь можна брати не тільки від самого лука, а й від його лушпиння. Описані нижче рецепти будуть корисні для вашого здоров’я і навіть вашого будинку.

Рецепти

1. Цибулиння – прекрасний природний барвник для світлого волосся. Для цього перед миттям голови залийте пару ложок лушпиння окропом і кип’ятіть 10-15 хвилин. Настоюйте протягом декількох годин, а потім відваром помийте волосся. Вітаміни, що містяться в цибулинні ефективно живлять волосся, яке стане золотистим і міцним.

2. Лук в лушпинні корисно опускати в рибні бульйони. Лушпиння надасть бульйону золотистого кольору і наситить корисними мінералами і вітамінами.

3. Речовини, що містяться в цибулинні, прекрасно тонізують серце і підвищують імунітет.

4. Лушпиння сприяє виведенню з ороанізма натрію, що особливо корисно для сердечників.

5. Якщо додавати лушпиння цибулі в чайну заварку, то чай стане сечогінним і відхаркувальним.

6. З цибулиння готують настій для зняття судом ніг. Випиваючи на ніч такий настій, ви позбудетеся неспокійного сну.

7. Поливайте настоєм лушпиння цибулі кімнатні рослини, і вони ніколи не будуть хворіти.

Якщо у Вас виникли проблеми зі здоров’ям, не соромтеся звертатися в Центр Сімейної Медицини. Тут вам забезпечать кваліфіковану допомогу та підберуть індивідуальне лікування, спрямоване на покращення вашого стану здоров’я. Ваше благополуччя є нашим пріоритетом.