Кісточки абрикоса – унікальні ліки

Про користь і аромат абрикосових кісточок сказано чимало. Але останнє медичне дослідження показало, що вони допомагають протистояти онкологічним захворюванням. Виявилося, що їх вживання сповільнює ріст і розмноження ракових клітин.

Дослідження

Досліджуючи корисні властивості вітаміну В17 (лаетріл), американський учений Едвард Гріффін відзначив, що абрикосові кісточки є неоціненним джерелом цієї речовини.

Більше того, автор дослідження заявив, що медицина вже давно могла успішно використовувати властивості вітаміну В17. Фармацевтичні компанії всіляко перешкоджали цьому. Це чергова скандальна заява у світі фармацевтики про те, що подібна політика ведеться спеціально для того, щоб на лікування раку щорічно витрачалися мільярди доларів.

Науковець каже, що вітамін В17 міститься в кісточках абрикоса, вишні, персика, сливи, а також в мигдалі, насінні яблука, льону, винограду, в чечевиці і травах. Він готовий навести безліч прикладів зцілення від онкології за допомогою цих продуктів.

Тим не менш, ще близько 35 років тому В17 припинили використовувати в цілях лікування онкологічних захворювань, мотивуючи це токсичністю абрикоса і мигдалю через вміст ціанідів. Хоча досі токсичність цих продуктів так ніхто і не підтвердив на практиці.

Здоров’я завжди на першому місці. Якщо ви потребуєте допомоги, не соромтеся звертатися в Центр Сімейної Медицини. Ви отримаєте професійну допомогу та персоналізований підхід до вашого лікування, спрямований на досягнення оптимального стану здоров’я.