Що чоловіків зводить з розуму?

Які жіночі якості найбільше приваблюють чоловіка? Звичайно, неодмінно будуть названі такі достоїнства як вірність, скромність, поступливість, хазяйновитість. Напевно, кожна дружина, або майбутня дружина, наївно прагне відповідати цьому ідеалу. Так, вони вийдуть заміж, проведуть життя, розриваючись між кухнею, прибиранням і дітьми, але стати щасливими навряд чи зуміють. Адже відомо, що чоловіки люблять одних, а одружуються на інших.

У підказку жінкам голландські вчені склали список якостей, які допоможуть звести чоловіків з розуму.

Доступність

Деякі жінки можуть протестувати, вважаючи, що доступні жінки приваблюють чоловіків лише для певних цілей. Важливо розуміти, що з доступністю треба не переборщити. Дайте зрозуміти чоловікові, що ви доступні лише для нього одного, а для інших – неприступні.

Влюбливість

Не соромтеся показувати, що чоловік вам дорогий, що ваше почуття дуже глибоке.

Відсутність комплексів

Чоловік неодмінно оцінить ваше бажання втілювати в життя його фантазії. Деяким жінкам тут доведеться трохи попрацювати над собою, але зате чоловік буде вдячний все життя.

Жага пригод

Будьте ініціатором пригод і авантюр. Це дарує чоловікам відчуття дитинства. Такі ваші божевільні вчинки сприяють виробленню у них адреналіну.

Дружелюбність

Стати надійним партнером по життю для свого чоловіка. Треба навчитися прощати і розуміти, без засуджень і докорів. Будьте не мамою, а хорошим другом, частіше посміхайтеся. Якщо чоловік відчує поруч з вами поблажливість і доброту, то ніколи не захоче піти.

Чоловічі риси в характері

Маються на увазі рішучість і принциповість у всьому, що і ваш чоловік вважає неправильним. Ви повинні вміти постояти за себе. Іншими словами, станьте для нього трішки «своїм хлопцем».
Відверта сексуальність

Ця жіноча природна здатність особливо цінується чоловіком. При цьому треба намагатися подобатися і іншим чоловікам, але бути відданою своєму єдиному. Не бійтеся подавати себе найбільш сексуально.

Ці якості в комплексі змушують чоловіків закохуватися і втрачати голову. Якщо ви зумієте розвинути в собі перераховані риси, то змусите думати чоловіка, що ви і є та сама єдина, яка потрібна йому.

Здоров’я завжди на першому місці. Якщо ви потребуєте допомоги, не соромтеся звертатися в Центр Сімейної Медицини. Ви отримаєте професійну допомогу та персоналізований підхід до вашого лікування, спрямований на досягнення оптимального стану здоров’я.