Чому красиві жінки часто нещасні в особистому житті?

Некрасивих жінок не буває. Відома всім істина. При належному догляді за собою кожна може стати привабливою і чарівною. Однак, правду кажучи, є жінки, яких природа наділили досконалою красою і очей відірвати від нихнеможливо. Багато хто вважає, що бути красивою і дурненькою – це везіння. Як правило, така завжди знаходить свою нішу і доброго господаря. Але що якщо краса поєднується з неабияким розумом, відданістю, добротою? Ідеальна жінка, скажете ви. Але, на жаль, чомусь світ відвертається від таких, не бажаючи нагороджувати щастям. Чому так відбувається?

Так, як це не прикро, але саме таким жінкам важко буває влаштувати своє щастя, і вони виявляються самотні. Психологи виділили кілька ознак, коли доля може скластися саме так.

1. Ровесниці недолюблюють її

І це цілком зрозуміло. Адже це не їм услід обертаються абсолютно всі чоловіки, і жінки, до речі, теж. Такий стан викликає злість, скрип зубами, ревнощі. Більше того, на адресу такої ідеальної жінки кидаються погано скроєні звинувачення у всіх земних гріхах. Обурення і злість виливається в плітки за спиною і пошук відповіді на питання: ну що в ній особливого?

2. Мами ровесниць теж недолюблюють їх

Чомусь мами ровесниць вважають, що саме ця «ідеальна жінка» винна в тому, що її власна дочка залишається не при справах, позбавлена ​​найкращих чоловіків, престижної освіти і хорошої роботи.

3. Роботодавці налаштовані проти неї

Особливо ті, які були відкинуті. Спостереження показали, що, влаштовуючись на роботу, така досконала жінка постійно піддається нападкам на власну честь з боку начальства. Однак з юних років така жінка є добропорядною, тому дає відсіч. Як результат – вона позбавляється заповітної роботи, хоча її знання та вміння на належному рівні.

4. Її не терплять чоловіки

Звичайно, жоден чоловік не зізнається в цьому. Адже вони з усіх сил намагаються привернути її увагу, обожнюють її, обсипають квітами і повзають біля її ніг. До пори до часу. Завбачливі чоловіки добре усвідомлюють, що така панянка не підійде їм у дружини (хто захоче дружину, яку бажає весь світ?) Набагато простіше володіти дружиною більш простою, яку без побоювань можна випускати в люди.

Статистика психологів показує, що насправді такі жінки схильні до звичайних людських проблем навіть більшою мірою, ніж інші. Це пояснюється тим, що у них практично не буває подруг, вони часто відчувають труднощі в пошуках супутника життя, не маючи можливості зайнятися бажаною роботою, часто вони змушені займатися тією, яка їм абсолютно не до душі.

Ось і виходить, що такі досконалі жінки, не живуть як у Бога за пазухою, а також, як і інша частина населення, ходять по землі і шукають щастя, з яким дуже просто розминутися.

От і не вір старовинної народної приказці – «Не родись красивою …»

Здоров’я завжди на першому місці. Якщо ви потребуєте допомоги, не соромтеся звертатися в Центр Сімейної Медицини. Ви отримаєте професійну допомогу та персоналізований підхід до вашого лікування, спрямований на досягнення оптимального стану здоров’я.