Як спілкуватися з енергетичними вампірами?

Якщо після розмови з людиною ви відчуваєте розбитість і втому, то знайте, що вам довелося зіткнутися з енергетичним вампіром.

Енергетичні вампіри — набагато більш реальні, ніж вампіри-кровопивці. Принаймні, так стверджують біоенерготерапевти.

Кожна людина від природи наділена певним запасом енергії, якою живиться з різних джерел. Комусь достатньо зайнятися спортом, комусь інтенсивно попрацювати, комусь зайнятися любов’ю чи поспілкуватися з близькими людьми. Але є люди, які відчувають постійний енергетичний голод, і щоб добре себе почувати, харчуються чужою енергією. Заради угамування голоду енергетичні вампіри атакують інших людей, донорів, користуючись їх енергією.

Вампіризм може бути неусвідомленим і усвідомленим. Наприклад, стареча примхливість або чудакуватість — це неусвідомлений вампіризм. Але якщо людина регулярно закочує скандали, влаштовує сварки, перевірки, виводить скаргами на здоров’я і життя, б’є на жалість, то це і є усвідомлений енергетичний вампіризм.

Вампірові тільки тоді вдається підживитися нашою енергією, якщо ми реагуємо на його провокацію — ображаємося, лякаємося, починаємо виправдовуватися. Разом з усім цим до нього переходить наша енергія. Тому найголовніше при спілкуванні з вампіром — не вступати в конфлікт з ним. Але якщо не вдалося стриматися, то постарайтеся не дати йому те, чого він очікує. З цією метою не концентруйтеся на тому, що він говорить або робить, постарайтеся відволіктися, наприклад — розглядайте, як смішно рухаються його вуха, роздуваються ніздрі, і просто посміхайтеся йому.

Ще один ефективний спосіб «обеззброїти» вампіра — не приймати його слів серйозно, а погоджуватися з усіма його словами.

Може бути так, що ви не дуже впевнено будете себе почувати в такій ситуації, тоді постарайтеся хоча б не дивитися йому в очі, так як саме через погляд йде перекачування енергії.

Біоенерготерапевти радять при спілкуванні з енергетичним вампіром використовувати, як би це смішно не звучало, чисто енергетичні «штучки» — схрестити руки на грудях, згорнути дулю в кишені, подумки вибудувати між собою і вампіром цегляну стіну або закутати себе в кокон, а вампіра помістити у скляну колбу і т.п. Такі психологічні прийоми допоможуть відсторонитися від ситуації і не піддаватися на тиск вампіра.

Але є й більш простий спосіб звільнитися від вампіра, правда, якщо це просто вампір-зануда. У такому випадку можна просто сказати: «Відчепися, набрид!» Можливо, ця людина вам близька і такий прийом не підходить, тоді допоможіть йому навчитися радіти життю, отримувати інтерес від навколишнього світу. Адже це саме ті речі, яких йому так не вистачало в дитинстві і те, що стало причиною його вампіризму.

Але якщо співрозмовник все ж «дістав» вас, то швидше застосовуйте відновлювальну програму, яка складається з прийому гарячого солодкого чаю, контрастного душу і спокійної прогулянки на свіжому повітрі. Всі ці моменти мають настільки сильну свою енергію, що легко перекриють іншу.