Задати питання лікарю
ВІДПОВІДІ:
Ірина
04.09.2011
Як самостійно визначити чи збільшена щитовидна залоза?

Марія
02.09.2011
Доброго дня. Мені 25 років, важу 45 кг при зрості 159 см. Місячні з 11 років, на початках дуже нерегулярні, тривалістю до 7-8 днів. Цикл і досі нерегулярний, хоча десь після 20 років встановилася чітка тривалість - рівно 5 днів (вираховую дату наступних місячних також віднявши 5 від першого дня попередніх). Місячні можуть початися на день-два раніше чи пізніше - але не більше 3 днів. Під час УЗД (піхвового) було виявлено рідину в яєчнику. Розміри матки: довжина 42 мм, передньо-задній 35 мм, ширина 40 мм. Лівий яйник 29х17 мм, правий - 50х28 містить рідинну структуру 35х18 мм. Під час огляду в гінеколога поставлено діагнози: порушення овуляторно-менструального циклу, загострення хронічного двобічного сальпінгоофориту додатків матки, фолікулярна киста правого яйника, ерозія шийки матки та гіпоплазія І ст. Призначено ліки від запального процесу: наклофен, аспірин, лоратидин а також тазалок і дуфастон (2 таблетки 10 днів) і гормональні контрацептиви типу Ліндінет. Цікавлять відповіді на наступні питання:
1. Чи при моєму віці, зрості і вазі та наведених розмірах матки варто хвилюватися через гіпоплазію?
2. Чи ерозія могла бути наслідком загострення запалення? Чи це наслідок гормонального порушення?
3. Як швидко розвивається ерозія? Адже ніякого лікування саме ерозії призначено не було.
4. Чи у моєму випадку для врегулювання гормонального фону дійсно важливо приймати гормональні контрацептиви? Я дуже проти них, занадто багато побічних ефектів та й набирати вагу не хочеться. Які є альтернативи?
Ірина
02.09.2011
Доброго дня! Ми вже рік з чоловіком  плануємо зачати дитинку, але не получається. А під час обстеження у мене виявили збільшений вміст пролактину і приписали: алантин, дуфастол, вітамін Е та фоліо. Чи можна під час лікування пробувати завагітніти, чи це не вплине на плід. І взагалі чи збільшення пролактину впливає на безпліддя?
Максим
02.09.2011
В мене проблема з масою тіла і я б хотів перевірити своє здоров'я, до якого лікаря мені звернутися з такою проблемою?
Ірина
02.09.2011
Скажіть, будь-ласка, чи можна вагітніти через 4 місяці після операції на кісту правого яєчника (функціональну)? Лікар, що оперував, рекомендує 6-9 міс утримуватись від цього. Проте чула також, що можна і через 3 місяці після операції.
Настя
02.09.2011
Що таке дівоча претенція?
3 4 5 6 7

Елемент не знайдено!