Гінекологія та акушерство
ВІДПОВІДІ: Гінекологія та акушерство
Оксана
06.02.2012
Добрий день, у мене ерозія шийки матки та папілома, вагітність 5 неділь. Яка загроза дитині і чи виношу я її? Дякую         
відповідь лікаря
Добрий день, Оксана. Ерозія чи папілома ніколи не впливає на перебіг вагітності, стан дитини чи пологи. Тому не переживайте. Ці стани (ерозія та папілома) мають значення лише для вашого здоров'я. Тому пройдіть кольпоскопію та виконуйте рекомендації лікаря після інформації, яку отримаєте під час кольпоскопії. Ці послуги вам можуть надати і спеціалісти нашого центру.
консультує
Мартинюк Валерія Леонідівна
Мартинюк Валерія Леонідівна

Лікар акушер-гінеколог, лікар-УЗД.

В 2003 році закінчила Запорізький національний медичний університет за спеціальностю “Лікувальна справа”.

З 2003 до 2006 р. - інтернатура за спеціальністю “Акушерство та гінекологія”.

У 2009 році - сертифікат лікаря ультразвукової діагностики.

Проходила навчання та підвищення кваліфікації при Київській медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика