До нас приїзджає Наталія Петрівна Земна

29 березня в Центр сімейної медицини завітає всім нам відома маленька тендітна жінка, що творить велику справу – повертає українцям давні забуті знання предків. Повертає повноцінне життя та здоров’я – Наталія Петрівна Земна, цілителька, відомий український лікар-травознай. Президент Товариства природолікування «Зелена планета».

Сфера діяльності

Вже не вперше у холі центру збирається чимала черга людей на прийом до пані Наталі, адже лікування травами (фітотерапія) – це могутній лікувальний засіб народної медицини, який ефективний при багатьох захворюваннях.

На сьогоднішній день лише в Україні, у «Зеленій планеті» Наталі Петрівни лікується понад мільйон людей, українців. Тому що особливістю препаратів, які отримуються із рослинної сировини, трав є те, що вони активніше і набагато швидше включаються в біохімічні процеси людського організму, ніж хімічні пігулки, які є чужими для організму людини і можуть давати свої негативні наслідки. В центрі можна придбати фітокомпозиції, адже центр є офіційним представником Земної (Зубицької) Наталії Петрівни.

Фітотерапія

Фітотерапія ефективна при лікуванні хронічних захворювань, які потребують довгого прийому препараті : гіпертонія, бронхіальна астма, виразка шлунку і дванадцятипалої кишки, варикозна хвороба, хронічний гепатит, панкреатит і цілого ряду інших важких «невиліковних хвороб». Не має хвороби на землі, яка б не лікувалась травами, тільки треба добре знати дію рослин – завжди повторює дані слова Наталя Земна.

З кожним днем все більше звертається людей на прийом до лікаря-фітотерапевта. Нещодавно в Центр сімейної медицини звернулась молода людина у якої мати, що проживає в Іспанії потрапила в автокатастрофу. Стан жінки важкий. Вона не може вживати їжу, не реагує на зовнішні подразники, без свідомості, пройшла курс лікування.

Лікарем фітотерапевтом Центру сімейної медицини та пані Наталею було призначено лікування жінці фітокомпозиції  «Зеленої планети» по певній схемі:

  • Антинодум
  • Енцефан
  • Склерозан
  • Неврозан
  • Арніка

Син купуючи ліки в нашому центрі передавав їх за кордон для лікування важкохворої матері. Вживаючи дані препарати жінка почала реагувати на музику, посміхатись, з’явились рухи нижніми кінцівками. Син вдячний за допомогу і радий за покращення здоров’я матері.

Із різних причин люди звертаються в Центр сімейної медицини. Але найголовніша одна причина: бажання одужати, зцілитися, повернути собі втрачене здоров’я за допомогою натуральних ліків. І сьогодні кожний може прийти  в наш центр, отримати консультацію лікаря-фітотерапевта та придбати ліки «Зеленої планети» від Наталії Петрівни.

Віта Боднарецька