Як вивести алюміній з організму?

Наше століття високих технологій важко уявити без таких матеріалів як алюміній і пластик. У сьогоднішній статті мову поведемо про вплив алюмінію на організм людини. Треба відзначити, що людина практично не стикалася з цим металом до XIX століття, коли він вперше почав видобуватимуться в промислових масштабах.

Сьогодні алюміній використовується для створення різних упаковок і стандартної тари в харчовій промисловості, одноразового посуду, дезодорантів, ліків, він навіть використовується як допоміжний засіб при створенні вакцин. Таким чином, алюміній проник практично в усі сфери нашого життя.

Але чи так нешкідливий алюміній?

Виявляється, він може накопичуватися в організмі, особливо в тих частинах, які найповільніше «оновлюються» – кісткові тканини, серце і головний мозок. Наслідки для здоров’я в цьому випадку досить стандартні – алюміній фактично збільшує ризик розвитку найбільш поширених захворювань серцево-судинної і неврологічної системи – інфаркту, інсульту, хвороби Паркінсона, синдрому Гієна-Барре.

В останні роки, згідно з дослідженнями вчених, поріг токсичності алюмінію значно виріс. Це означає, що той рівень алюінія, який сьогодні впливає на організм і при цьому є відносно безпечним, міг викликати серйозні розлади зі здоров’ям у наших далеких предків.

При цьому вивести алюміній з організму досить просто.

Існує два основних способи:

  • регулярне вживання мінеральної води з вмістом кремнію,
  • вживання трави «кінський хвіст» (настоянка або чай).

Вживаючи ці засоби по чашці кілька разів на тиждень, ви можете убезпечити свій організм від шкідливого впливу алюмінію.

Здоров’я завжди на першому місці. Якщо ви потребуєте допомоги, не соромтеся звертатися в Центр Сімейної Медицини. Ви отримаєте професійну допомогу та персоналізований підхід до вашого лікування, спрямований на досягнення оптимального стану здоров’я.