Масаж допоможе впоратися з втомою і стресом?

Повсякденне життя багатьох людей призводить до хронічної втоми і стресу. Але вирішити цю проблему необхідно, щоб підтримати здоров’я. Хтось використовує медикаменти, хтось просто нерухомо лежить на дивані перед телевізором, а хтось обирає ефективний метод масажу. Адже саме масаж покликаний розслабити, а також зарядити тіло енергією. Крім того, масаж особливо корисний для тих, хто більшу частину дня проводить в сидячому положенні в автомобілі або в офісі.

Різновиди

Регулярні процедури масажу допомагають попередити хвороби, а в деяких випадках навіть вилікувати їх. Існують різні види масажу: косметичний, гігієнічний, лікувальний, спортивний, еротичний.

Якщо спостерігати за процедурою масажу, здається, що масажист просто розминає певні м’язи тіла, насправді, масаж впливає на весь організм.

Найефективніший масаж

Найбільш древнім і ефективним вважається еротичний масаж. Він здатний не просто знімати напругу м’язів, а й покращувати психологічний стан, надавати відчуття гармонії, покращувати настрій на довгий час. Також даний вид масажу розвиває в людині сексуальний потенціал, підсилює статеву функцію і чутливість. При цьому, еротичний масаж рекомендований всім, незалежно від віку, сімейного стану або досвіду.

Позитивний вплив

Масаж позитивно впливає на кровообіг, тому лімфовузли і капіляри починають краще виводити токсини з організму. Так як більшість лімфовузлів знаходиться в потиличному і шийному відділі, масаж голови найбільше сприяє очищенню організму. Судини розширюються, і кров починає краще збагачуватися поживними речовинами і киснем.

Завдяки масажу зменшується кількість стресових гормонів, поліпшується кровотік крові в голову, що робить думки більш ясними і світлими, допомагає легше концентруватися і мислити.

Здоров’я завжди на першому місці. Якщо ви потребуєте допомоги, не соромтеся звертатися в Центр Сімейної Медицини. Ви отримаєте професійну допомогу та персоналізований підхід до вашого лікування, спрямований на досягнення оптимального стану здоров’я.