Як безлад у будинку впливає на наше життя?

Безлад можна спостерігати в кожному будинку. Різниця лише в тому, що для когось це явище тимчасове, а хтось живе в хаосі все життя. Психологи, а за ними і фахівці з фен-шуй, стверджують, що бардак в будинку вказує на наявність певних проблем у сім’ї, а також притягує в життя людини, її здоров’я, різні неприємності.

Але який вплив безладу в будинку на наше життя?

Перш за все, треба звернути увагу на передпокій. Це місце, через яке енергія пробивається в наш будинок, і якщо на шляху вона натикається на пробку у вигляді захаращення різними речами, то нічого доброго вона нам не принесе. Згідно з фен-шуй, захаращення коридору притягує невдачі, заважає притоку грошей в будинок, крім того, створює атмосферу конфлікту в будинку. Огляньте свій передпокій, і якщо помітили там непотрібні і зламані речі, одяг, сезон якого давно пройшов, приберіть це подалі. Намагайтеся завжди підтримувати чистоту в цьому місці вашого будинку, стежте за хорошим освітленням, і тоді енергія, котра рветься до вас, не зустріне на шляху перешкод.

Ванна кімната – особливе місце в будинку з древніх часів. Омивання і догляд за тілом – попередній ритуал у багатьох релігійних обрядах. Безлад у ванній кімнаті вказує на внутрішній стан господарки: низьку самооцінку, відсутність уваги, причому, не тільки на фізичному рівні. І якщо жінка не задумається про це, то може так і не дочекатися свого щастя. Приберіть у ванній, розкладіть все по своїх місцях. Порядок і чистота у ванній кімнаті притягує любов і робить жінку більш впевненою в собі.

Особливу увагу приділіть туалету – це місце, де скупчуються образи і тривоги. Тобто прибирати в туалеті потрібно якомога частіше, це допоможе швидше позбуватися від негативу і простіше сприймати навколишнє середовище.

Кухня, згідно з фен-шуй, є серцем будинку, а також джерелом достатку і фінансового благополуччя. Тут ми харчуємося, запасаємося енергією. Чистота кухні безпосередньо пов’язана з нашим здоров’ям. Ваше ставлення до кухні може багато розповісти про те, як ви ставитеся до власного здоров’я.

Вітальня – це місце, де ми збираємося з близькими нам людьми, куди запрошуємо друзів.

Саме звідси ми контактуємо із зовнішнім світом, дивлячись телевізор, читаючи газети чи просто спілкуючись. Але безлад може перетворити цей комунікаційний простір в барліг відлюдника. Погляньте критично на свою вітальню, це розповість про ваше ставлення до зовнішнього світу. Можливо, ви ховаєтеся від людей за купою мотлоху? Вітальня не повинна бути сильно захаращена меблями, так вам легше буде знаходити спільну мову з оточуючими. Обов’язково встановіть в цій кімнаті яскраве світло, це приверне до вас добрих і чуйних людей.

Спальня – майстерня особистого щастя. Якщо в цій частині вашого будинку чистота і порядок, це сприяє зміцненню сімейних відносин, залученню любові, хорошому сну. Якщо ви відчуваєте слабкість і втому, пора навести порядок в цьому самому інтимному просторі. Так ви зможете розслабитися і відійти від стресу. Приберіть всі зайві речі зі спальні, нехай все, що знаходиться тут, буде вам корисно.

Якщо ви зрозуміли, що ваш будинок – ключ до вашого здоров’я і щастя, але перспектива генерального прибирання або ремонту вас жахає, подумайте про це, як про одну з найдосконаліших тактик самовдосконалення, це додасть вам натхнення та бадьорості.