® Центрмед
Центр сімейної медицини

(03849) 3-10-98, 3-99-69. Драгоманова, 14а. Кам’янець-Подільський контакти


В нас найсучасніше обладнання
Проводимо навчання з гірудотерапії

 

Гінекологія та акушерство

Я переспала з хлопцем, це було перший раз і я боюсь не завагітніти! Чи можна зівагітніти від 1-го разу і в 14 років? (Юстина)
— Доброго дня, Юстина. Вірогідність завагітніти залежить від фази циклу ( під час овуляції вірогідність завагітніти 60-80%), а не від того який це було раз (1-ший, 2-ий чи 100-тий). Щоб не завагітніти необхідно використовувати презерватив ( ще й згідно інструкції по його використанню).

Обговорення:

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
ОляОля29 червня в 15:49
Чи можна завагітніти після місячних тоді коли закінчились через 1-2 дні
Відповісти
Вадим Миколайович БогуцькийВадим Миколайович БогуцькийОля30 червня в 01:05
Доброго вечора, Оля. Завагітніти майже неможливо (1-2%).
Відповісти
...?...?3 липня в 21:17
хлопець запхав пеніс один раз .і це був мій перший раз .чи можна завагітніти?
Відповісти
Вадим Миколайович БогуцькийВадим Миколайович Богуцький...?3 липня в 22:39
Ні.
Відповісти
..3 липня в 21:19
чи можна завагітніти від його змазки?
Відповісти
Вадим Миколайович БогуцькийВадим Миколайович Богуцький.3 липня в 22:39
Ні.
Відповісти
<><>8 липня в 14:34
Доброго дня.Мені 17 я переспала з хлопцем за тиждень до критичних це був перший раз.Яка ймовірність за вагітніти.
Відповісти
Вадим Миколайович БогуцькийВадим Миколайович Богуцький<>9 липня в 00:30
Якщо у вас короткий цикл — 21 день, тоді висока вірогідність вагітності — 60-80%, якщо довгий цикл: 28-30-32 дня, тоді нижча можливість завагітніти: 10-20-30%.
Відповісти
ОляОля11 липня в 13:42
Доброго дня, у мене був секс на 8-9 день
після місячних. Яка вірогідність завагітніти від виділень, а не від сім'я?Дякую!
Відповісти
Вадим Миколайович БогуцькийВадим Миколайович БогуцькийОля11 липня в 16:15
Вірогідність досить висока: 20-40%.
Відповісти
ОляОля12 липня в 09:22
А наскільки перерваний секс взагалі безпечний?
Відповісти
АнонимОля12 липня в 17:41
Відносно інфекцій — дуже небезпечний, відносно вагітності надійність 40-60%.
Відповісти
ОляОля12 липня в 09:49
Виходить, що можна завагітніти просто від його змазки, а не лише від сперматозоїдів?
Відповісти
АнонимОля12 липня в 17:42
Так, в ній є необхідна кількість сперматозоїдів, але необхідні прохідні труби, овуляція, задовільна спермограма.
Відповісти
ксеніяксенія12 липня в 15:16
доброго дня..мені 14 років. у мене був перший секс без презерватива. хлопець не кончив ніби в мене, потім ще декілька разів без презерватива, але хлопець наче не кончав..а ось зараз у мене вже затримка 5 днів. що мені робити??я не вагітна?до лікаря боюсь і ти, тест теж страшно проходити..
Відповісти
Анонимксенія13 липня в 15:43
Добрий день, Ксенія. Політика "страуса" ні до чого доброго не призведе. Навіть, якщо це у вас просто порушення циклу і самі місячні підуть через декілька днів, а ви не знаєте причини цього порушення, значить, воно може повторитись. Тому, хоч не хоч, а необхідно буде провести УЗД гінекологічне для з'ясування ситуації по вашому організму. А з результатом УЗД необхідно буде звернутись на консультацію до підліткового гінеколога. Успіхів.
Відповісти
іраіра13 липня в 18:23
А якщо через тиждень після сексу почались місячні. Чи можна вважати що я невагітна???
Відповісти
Вадим Миколайович БогуцькийВадим Миколайович Богуцькийіра14 липня в 01:59
Якщо місячні звичайної тривалості та інтенсивності, то ви не вагітні.
Відповісти
Аноним13 липня в 21:44
Доброго дня! Вчора був секс, а сьогодні критичні дні.Яка вірогідність завагітніти?
Відповісти
Вадим Миколайович БогуцькийВадим Миколайович БогуцькийАноним14 липня в 02:00
0%.
Відповісти
АнонимВадим Миколайович Богуцький15 липня в 00:30
Навіть, якщо секс був без презирватива і хлопець кінчив у мене?
Відповісти
АнонимАноним15 липня в 14:57
Все одно 0%.
Відповісти
АнонимАноним21 липня в 11:55
Місячні на 5 день після постинору. Був секс на 3 день після місячних. Що це може бути? Яка вірогідність завагітніти?
Відповісти
Вадим Миколайович БогуцькийВадим Миколайович БогуцькийАноним21 липня в 21:21
Невідомо. Якщо бажаєте з'ясувати сьогоднішню ситуацію — проведіть УЗД гінекологічне і зверніться на консультацію до гінеколога. Але постінор = коробці протизаплідних по дозі, тому користуватись ним бажано не частіше 1 раз в рік. Краще презерватив і спокій.
Відповісти
Аноним21 липня в 11:40
На 4 день після місячних був незахищений ПА. Випила постинор. На 6 день пішли місячні. Все нормально?
Відповісти
Вадим Миколайович БогуцькийВадим Миколайович БогуцькийАноним21 липня в 21:01
Так, вагітності не буде. Але постінор = коробці протизаплідних по дозі, тому користуватись ним бажано не частіше 1 раз в рік. Краще презерватив і спокій.
Відповісти
Аноним25 липня в 15:00
а якщо прошло 8-9 днів після сексу є якісь таблетки щоб прирвати вагітність ,ще плід не сформований?
Відповісти
Аноним25 липня в 15:03
якщо прошло 8-9 днів після сексу ,чи є якісь таблетки щоб прирвати вагітність???
наперед дякую за відповідь
Відповісти
Вадим Миколайович БогуцькийВадим Миколайович БогуцькийАноним25 липня в 22:51
Ви ще не можете бути впевнені чи ви вагітні, відповідно, ні про які таблетки мова не йде, їх не існує в природі. Щоб взнати чи ви вагітні здайте два рази через 3 дня аналіз крові на хоріонічний гонадотропін, тоді й будете діяти.
Відповісти
АнонимВадим Миколайович Богуцький26 липня в 03:00
а якщо сексом займалися сразу після закінчення місячних шанси що вагітна збілішуються чі зменшуються(пройшов один день після місячних і тоді зайнялися)
Відповісти
АнонимАноним26 липня в 10:13
зменшуються,не можна завагітніти напротязі 5 ти днів після місячних
Відповісти
Аноним30 липня в 21:25
був секс на четвертий день після місячних,чи можна завагітніти?
Відповісти
дякую за відповідьдякую за відповідь30 липня в 21:58
був секс на 4 день після місячних,чи можлива вагітність?
Відповісти
Вадим Миколайович БогуцькийВадим Миколайович Богуцькийдякую за відповідь31 липня в 00:04
Можлива, при короткому циклі (21 день), вірогідність не більше 30%, а при 28-денному циклі — дуже рідко 5-10%.
Відповісти

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
(098) 812-63-48
(03849) 2-10-98
Особливий прийом:
13 грудня — через 16 днів
головний онколог, мамолог, дитячий онкохірург Хмельницької області